Efter kritik af socialtilsynene: Vi sikrer kvaliteten

Del artiklen:
Flere aktører har derfor gennem længere tid rejst kritik af de private botilbud, men nu er turen også kommet til Socialtilsynet, der ifølge kritikkere er med til at drive udgifterne for kommunerne op.
Flere aktører har derfor gennem længere tid rejst kritik af de private botilbud, men nu er turen også kommet til Socialtilsynet, der ifølge kritikkere er med til at drive udgifterne for kommunerne op. - Foto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix (Arkiv)

Socialtilsynene kritiseres for at være udgiftsdrivende for de private botilbud, som er steget i pris. Tilsynschef i Socialtilsynet Hovedstaden, Dan Theolander Holmgreen, afviser kritikken og ser et stort potentiale i at fastholde personalet på botilbuddene.

Af Mads Høyer Hansen, Journalist, mads@nb-medier.dk