Astrid Krag (S)

  Astrid Krag (S)

  Kritikken hagler ned over regeringens udspil på handicapområdet. Blandt andet fra formanden for Danske Handicaporganisationer Thorkild Olesen og direktøren for rådgivningsfirmaet Embedsværket Sanne Møller.

  Kritik hagler ned over regeringen for handicap-udspil

  Regeringens ambitioner er skuffende små og er endda blevet mindre. Sådan lyder reaktionen fra Danske Handicaporganisationer ovenpå et udspil - og en længe ventet evaluering af hjælpen til fysiske og psykiske handicappede. Minister Astrid Krag mener, at udspillet vil løfte handicapområdet.

  Overblik over Socialpolitisk Redegørelse 2021

  Socialpolitiske Redegørelse 2021 er netop udkommet. Den ser blandt andet nærmere på de konsekvenser, som Covid-19 har haft for socialt udsatte. Vi giver dig et overblik over resultaterne her.
  Social- og ældreminister Astrid Krag fastslog på et samråd, at Statsrevisorernes kritik ikke var voldsom

  Ministeren fastslår: Det var ikke en skarp kritik fra Rigsrevisionen

  Social- og ældreminister Astrid Krag var kaldt i samråd om Rigsrevisionens beretning om kommunernes håndtering af handicapområdet. Her understregede hun, at der trods alt ikke var tale om en skarp kritik.
  Både Enhedslisten og SF er kritiske overfor social- og ældreminister Astrid Krags handicappolitik.

  Enhedslisten og SF i stærk kritik af Astrid Krags handicappolitik

  Enhedslisten og SF har været med til at kalde social- og ældreminister Astrid Krag i samråd om Rigsrevisionens kritik. De er stærkt kritiske overfor regeringens tempo på handicapområdet.
  Social- og ældreminister Astrid Krag kalder det bekymrende med fejl i sagsbehandlingen, der går ud over børn.

  Socialminister: Bekymrende med for mange fejl i børnesager

  Social- og ældreminister Astrid Krag kalder det bekymrende, når børn ikke bliver hørt ved anbringelsessager. Både ved børnesamtaler, opfølgning og tilsyn er der problemer.
  Marlene Ambo-Rasmussen fra Venstre mener, at Astrid Krag har rigtig travlt efter de mange udskydelser.

  V og RV i kritik af Astrid Krag: Ministeren skal til at levere

  Både Venstre og De Radikale mener, at social- og ældreminister Astrid Krag skal til at levere varen. Flere store tiltag på socialområdet er blevet udskudt af ministeren. Ministeren afviser kritikken.
  Blot tre dage efter indgåelsen af økonomiaftalen med kommunerne, hvor regeringen klart anerkender og støtter kommunernes behov for at prioritere på det specialiserede socialområde, siger social- og ældreminister Astrid Krag (S), at økonomiaftalen ikke vil medføre prioriteringer.

  Minister undsiger centralt afsnit om handicappede i økonomiaftale

  Social- og ældreminister Astrid Krag (S) afviser i et interview på P1, at kommunerne skal prioritere hårdt på det specialiserede socialområde. Kommuner har ifølge ministeren fået penge til at udvikle velfærden.